Fashion

BEST TOUR MERCH

By on juli 29, 2017

Tour merch er på mode og det udnytter artister og kendisser i den grad. Det handler om at have fede designs, et godt samarbejde med et modemærke og god kvalitet. Personligt er jeg helt vild med det, det er en god måde at vise man støtter dem og så er priserne også til at overkomme.

Jeg har valgt 4 forskellige Tour merchandises og linket til dem under billedet. (Non trouve Rick Owens Tour Merch er ikke længere tilgængeligt)


1. G-Eazy (Se hele kollektionen her) // 2. Non Trouve Rick Owens tour merch (Se mere her)  // 3. Travis Scott (Webshop på vej her) // 4. Zayn Malik (Se hele kollektionen her)

Udover designermærker og artister, så har flere sociale medie-kendisser og lavet merchandise, noget af det er fedt, mens andet desværre bare er en måde at tjene ekstra penge på. En som vi alle kender, som jeg også synes gør det rigtigt godt, er Kylie Jenner. Hendes merchandise skiller sig ud, og hvem vil ikke rende rundt med Kylie Jenner på maven? Kig herunder for at se om jeg har ret og køb det her hvis vi tænker ens.

For ikke at skuffe nogen, så får i også lige et billede af Justin Bieber´s Purpose Tour merchandise.

Husk at følge med på mine sociale medier!
Snapchat: Nikolaiandersen
Instagram: @Nikolaiandersen

TAGS
RELATED POSTS
1.6 MIL UR

november 20, 2017

REAL VS FAUX

november 8, 2017

DET PERFEKTE INSTAGRAM FILTER

september 24, 2017

Skriv et svar

NIKOLAI ANDERSEN
Copenhagen, DK

Mit navn er Nikolai Andersen, jeg er 18 år og jeg har en kæmpe passion for mode og design. Til hverdag arbejder jeg som iværksætter, blogger, designer, model, fotograf og hjælper virksomheder med marketing, så jeg er sikker på jeg kan finde et eller andet, som du kan finde spændende at læse om! Tak fordi du læser med

%d bloggers like this: