Fashion Lifestyle

Hvem vandt mit giveaway?

By on juli 12, 2017

Først om fremmest, vil jeg undskylde for at jeg ikke har skrevet nogle indlæg her på bloggen, den seneste uge. Dog har jeg været super aktiv på min instagram, hvor i kan se hvad jeg har lavet i den tid hvor jeg ikke har fået skrevet nogle indlæg herinde.

I morgen skal jeg til photoshoot, så min snapchat kommer til at have lidt behind the scenes, af alt det jeg må tage billeder af. Jeg håber i vil følge med, for det vil jeg med glæde gøre fremadrettet, for jeres skyld.

Udover det kommer der også snart en lancering af en ny del af min blog, som jeg glæder mig super meget til at vise jer til!

For næsten to uger siden, lavede jeg et giveaway, om en plakat jeg selv har lavet. Der er kun blevet lavet 21 eksemplarer af plakaten, så det gør den derfor meget unik. Mit giveaway gik super godt og det er derfor noget jeg med glæde vil gøre fremover!

Kan også købe her

VINDEREN ER
Andreas Junker
@andreasjunker
Tillykke til Andreas!

Husk at følge med på mine sociale medier!
Snapchat: Nikolaiandersen
Instagram: @Nikolaiandersen

TAGS
RELATED POSTS
1.6 MIL UR

november 20, 2017

THE SCENT OF A REAL MAN

november 12, 2017

REAL VS FAUX

november 8, 2017

Skriv et svar

NIKOLAI ANDERSEN
Copenhagen, DK

Mit navn er Nikolai Andersen, jeg er 18 år og jeg har en kæmpe passion for mode og design. Til hverdag arbejder jeg som iværksætter, blogger, designer, model, fotograf og hjælper virksomheder med marketing, så jeg er sikker på jeg kan finde et eller andet, som du kan finde spændende at læse om! Tak fordi du læser med

%d bloggers like this: