Lifestyle

OPGRADER DIT VÆRELSE

By on august 30, 2017

Vi bruger næsten halvdelen af vores liv på vores soveværelser, det betyder at det er vigtigt vi har sørger for der er de basale ting som seng, reoler og skrivebord, men også ting som lige giver lidt ekstra, når man går ind og ser sit værelse. Jeg har derfor lavet en liste over ting som er vigtigt at have på sit værelse/soveværelse!

1. Seng
Den første og mest vigtige ting er en seng… Nu tænker du sikkert ¨Ja, jeg har en seng? hvad skal jeg bruge det her til¨. Men en seng er ikke bare en seng, nogle fortrækker bløde senge, andre fortrækker hårde senge, nogle har det varmt, imens nogle har det koldt om natten. Det er derfor vigtigt at have den rette seng, så du kan få din nattesøvn, så du kan være veludhvilet og frisk. Jo bedre søvn du får, jo bedre ser du faktisk også ud, og hvem vil ikke se godt ud?

Min egen seng er fra ikea, men man kan få utallige forskellige senge i alle faconer. Man kan købe senge der svæver over jorden, senge med lys i, vandsenge og hjemmelavet senge. Men for at komme til en konklusion, vil jeg helt klart anbefale at bruge lidt ekstra penge, på den helt rigtige seng!


2. Kunst
Tomme vægge er altid kedeligt. Det kan godt være det ser lækkert ud på dine instagram billeder, men tro mig. Når du først finder det rette stykke kunst, så opgraderer det både dit værelse og dine billeder.

Det tager lang tid at finde det rette. Jeg har billeder af minder, mit egen design og så har jeg et kæmpe billede af en mops hængene over min seng. Man kan finde plakater i en masse forskellige prisklasser, men hvis du fx bare søger på google eller på ebay, så kan du sagtens finde en fed plakat for under 200 kr.
Køb min plakat her

3. Den rette belysning
Lys og lamper er vigtigt på dit værelse. Nogle rum skal have skarpt lys, men i soveværelset skal du sørge for at have et blødt og varmt lys, så hvis du fx har lyset tændt om aftenen inden du skal sove, så bliver du ikke forstyrret eller holdt vågen af det.

Der er mange der er begyndt at bruge LED lys. Det ser super fedt ud, især under sengen. Det giver et super fedt look, når du lige kan gå ind på dit værelse og tænde op for en natklub. Dog kan det også være meget forstyrrende, hvis du bare gerne vil sove.


4. Bluetooth højtaler
Musik gør dig glad, det giver dig et humør og det giver dig en stemning. Hvis du vil have nogle venner på besøg, imponere en pige lidt ekstra eller bare vil høre noget god musik, så er denne her Bose højtaler helt perfekt! Den spiller nemt et rum op og kan helt klart skrue hyggen op en del. Den ligger lidt i den høje prisklasse, men her får du helt klart hvad du betaler for. Du kan købe den her

5. Se lidt klogere ud
Bøger eller magasiner gør en stor forskel på hvad folk tænker, når de træder ind på dit værelse. Uanset om du læser dem, så vil folk automatisk tro at du læser, hvilket vil sætte din standard op i folks hoveder. Dog skal du huske på at hvis dine gæster nu spørger ind til dem, så skal du også kunne svarer på deres spørgsmål… Eller kan det være ligemeget.

Jeg har selv magasiner som hyggelæsning, ordbøger til at tjekke efter og lookbooks fra modemærker. Det er altid godt med noget inspiration!


6. Tjek dig ud, før du går ud
Noget af det vigtigste at have i sit soveværelse er et spejl, hvor du kan se hele dig selv. Jo større jo bedre. Det kan helt klart hjælpe lige at tjekke sig selv ud, før man vandre ud af døren, så man ikke ligner det skøreste klovn på gaden, eller render rundt med chokolade i mundvigen og nødder mellem tænderne fra morgenmaden.

Du kan få spejle i mange prisklasser og størrelser, men ikea har et godt udvalg af spejle til gode priser.


7. Tæppe
Personligt synes jeg at et godt tæppe er vigtigt. Når du vågner op, trækker benene henover sengen og sætter dem ned på det kolde gulv, kan det være et chok at få, i forhold til hvis du kan sætte dine fødder på et dejligt blødt og varmt tæppe. Jeg har selv et zebra tæppe som jeg har liggende på gulvet, jeg er super glad for det og det kostede mig kun 20 kr. Tæpper kan du næsten købe overalt, de fleste sengeforhandlere har også tæpper i alle størrelser, tykkelser, mærkelige faconer og materialer.


8. Vågn op!
Mange har problemer med at vågne op. Jeg har fundet ud af at det er fordi jeg er blevet ligeglad med alle ringetonerne på min iPhone. Så jeg ender altid med at sove for længe, ved mindre jeg bruger mit vækkeur. Et godt vækkeur ringer højt og det er helt klart en fordel, i forhold til din telefon. Vækkeurer fås i alle prisklasser, du kan endda få et vækkeur i Netto eller Føtex, til næsten ingen penge. Det er helt klart en god investering!

 

Husk at følge med på mine sociale medier!
Snapchat: Nikolaiandersen
Instagram: @Nikolaiandersen

TAGS
RELATED POSTS
1.6 MIL UR

november 20, 2017

THE SCENT OF A REAL MAN

november 12, 2017

DET PERFEKTE INSTAGRAM FILTER

september 24, 2017

Skriv et svar

NIKOLAI ANDERSEN
Copenhagen, DK

Mit navn er Nikolai Andersen, jeg er 18 år og jeg har en kæmpe passion for mode og design. Til hverdag arbejder jeg som iværksætter, blogger, designer, model, fotograf og hjælper virksomheder med marketing, så jeg er sikker på jeg kan finde et eller andet, som du kan finde spændende at læse om! Tak fordi du læser med

%d bloggers like this: