Fashion

OUTFIT 2

By on august 18, 2017

I starten af denne uge, har vejret været helt fremragende godt! Jeg har været ude og sejle med mine venner, som de folk der følger min snapchat har kunne se. Super fed tur med et surfboard spændt bag på båden… Helt klart noget som var herre grinern og hyggeligt!

Efter fashion week blev jeg meget inspireret af Martin Asbjørn, og da jeg så at de havde hans mærke i Birger Christensen på Strøget iKøbenhavn, kunne jeg simpelthen ikke stå for denne cap! Jeg fik hurtigt valgt imellem sort eller camo grøn, men jeg er stadig i tvivl om jeg også skulle købe den grønne, hvad synes i?

Nok om den cap! Jeg var ude og tage billeder af mit outfit, da jeg også havde lovet min kammerat Tobias Strøm, at tage nogle fede billeder, hvor man kunne se halskæden, fra hans eget mærke. Hele outfittet i sig selv er nogle af mine yndlings pieces, selvom det meste består af Zara basics.

Se under billederne, hvor du kan købe produkterne
Cap: Martin Asbjørn // Skjorte: Zara // T-Shirt: Zara // Jeans: Zara // Accessories: Valentino armbånd & Aldo Solbriller // Boots: Red Herring

 

Husk at følge med på mine sociale medier!
Snapchat: Nikolaiandersen
Instagram: @Nikolaiandersen

TAGS
RELATED POSTS
1.6 MIL UR

november 20, 2017

REAL VS FAUX

november 8, 2017

DET PERFEKTE INSTAGRAM FILTER

september 24, 2017

Skriv et svar

NIKOLAI ANDERSEN
Copenhagen, DK

Mit navn er Nikolai Andersen, jeg er 18 år og jeg har en kæmpe passion for mode og design. Til hverdag arbejder jeg som iværksætter, blogger, designer, model, fotograf og hjælper virksomheder med marketing, så jeg er sikker på jeg kan finde et eller andet, som du kan finde spændende at læse om! Tak fordi du læser med

%d bloggers like this: