Fashion Lifestyle

DET PERFEKTE INSTAGRAM FILTER

By on september 24, 2017

Det er svært at finde et filter der passer til alle billeder, på samme tid er det svært at finde et der overhovedet passer til din instagram. Når jeg tager billeder, er det ikke bare filteret og tingene på billedet der betyder det meste… Det er lyset og baggrunden!


For at ramme de helt rigtige billede, skal du også vide hvilket lys der passer bedst til dine billeder, jeg plejer selv at tage mine billeder omkring klokken 18, da aften lyset plejer at passe super godt til mine billeder. Men, man skal jo også huske på at det hele ikke skal gå op i en højere enhed, når det bare er et billede.

Tjek min instagram ud for inspiration – @Nikolaiandersen

Når jeg redigerer mine billeder, bruger jeg appen VSCO, der er utallige af muligheder for at redigere dine billeder du tager med telefonen på den app! En af de fedeste ting man kan på VSCO, er at du kan kopierer dit filter, videre til et nyt billede… Det gør det hele meget nemmere, istedet for at man skal sidde og prøve at ramme det præcise filter hver gang man tager et nyt billede. Udover det er der massere af templates, som du kan bruge til dine egne billeder, hvis bare man prøver at google ¨VSCO filter¨. Jeg har selv fundet 5 af mine favoritter, som plejer at passe med det meste.


For at understrege det endnu engang, så er lyste vigtigere end filteret. Så hvis du finder det perfekte lys, så skal du nærmest kun ændre på kontrasten og skrue lidt op eller ned for farvene. Husk at et overredigeret billede aldrig ser godt ud, så hold det så minimalt som muligt.
Held og lykke derude!

Husk at følge med på mine sociale medier!
Snapchat: Nikolaiandersen
Instagram: @Nikolaiandersen

TAGS
RELATED POSTS
1.6 MIL UR

november 20, 2017

THE SCENT OF A REAL MAN

november 12, 2017

REAL VS FAUX

november 8, 2017

Skriv et svar

NIKOLAI ANDERSEN
Copenhagen, DK

Mit navn er Nikolai Andersen, jeg er 18 år og jeg har en kæmpe passion for mode og design. Til hverdag arbejder jeg som iværksætter, blogger, designer, model, fotograf og hjælper virksomheder med marketing, så jeg er sikker på jeg kan finde et eller andet, som du kan finde spændende at læse om! Tak fordi du læser med

%d bloggers like this: