Fashion

REAL VS FAUX

By on november 8, 2017

Den altid store debat inde for mode altid hvilke dyr, der har måtte lide for vores skønhed eller udstråling. En stor pels er et prestigesymbol for mange og en skindtaske plejer også at være på top 3 over drømmetasker, for de fleste piger. For at være helt ærlig, så forstår jeg dem godt.

For ikke at støde nogen, vil jeg så sige at jeg har mine kriterier, før jeg køber skind eller pelsvarer. Jeg er helt vild med dyr, uanset om det er slanger eller kaniner. Derfor går jeg meget op i, at hvis man køber et produkt at denne kategori, at man så går op i at der ikke har været noget mishandling og at man passer rigtigt godt på sit køb. En pels er et fascinerende stykke kluns, der kan holde i op til flere generationer!

Pelsen jeg har på, på billederne er fra ASOS, eller vent, det er faktisk ikke engang pels. Materiale typen hedder nemlig Faux Fur, og er lavet af syntestiske fibre, istedet for dyr. Jakken holder super godt på varmen og den er sindsygt blød. Faux Fur bliver også kaldt fake fur. Det har faktisk været der siden 1929 og slog rigtigt igennem i 1950´erne, da alle dyreorganisationerne, mente at det skulle blive et alternativ for pelse.

Jeg har taget de her to forskellige pelse. Den til venstre koster 816kr(med fragt) og den til højre koster 3850 kr.

Dene ene er dog grå/brun og den anden er sort, men det er for at sammenligne pris og udseende, hvis du ikke forstod det. For at komme til en konklusion på det hele, så er en pels noget man skal passe på, uanset hvilken pris eller materiale det her. Jeg ville helt klart mene at alle burde eje en pels i deres liv, uanset om den er faux eller fra et dyr.

Pelsen fra asos kan købe her
&
Den sorte kaninpels kan købes her

Herunder kan der ses lidt ekstra billeder af mig, bare fordi!

 

Husk at følge med på mine sociale medier!
Snapchat: Nikolaiandersen
Instagram: @Nikolaiandersen

TAGS
RELATED POSTS
1.6 MIL UR

november 20, 2017

DET PERFEKTE INSTAGRAM FILTER

september 24, 2017

OUTFIT 2

august 18, 2017

2 Comments
 1. Svar

  Daniel

  november 9, 2017

  Hej Nikolai

  Fedt med din nye pels – den klæder dig.

  Det er spændende at du tager dette omdiskuterede emne op, specielt i kølevandet på Guccis udmelding vedrørende deres fremadrettet strategi for at blive mere bæredygtige. De har udtalt at de ikke længere vil bruge ægte pels, fordi de mener at et imiteret materiale er mere bæredygtigt – er det ikke tosset?

  En udmelding, som har vakt stor undren hos mange, specielt i pelsbranchen, da denne omstilling på ingen måde kan kaldes bæredygtig.

  Dét de færreste tager stillting til, er at minkpelse f.eks. har en gennemsnitlig levetid på op imod 40 år. Herefter kan den omsyes eller den kan gives videre i arv. Hvis man ikke ønsker at eje den mere, kan man skille sig af med sin pels, ved at grave den ned i haven, hvor pelsen blot vil blive biologisk nedbrudt af naturen. Ægte pels er et ægte cirkulært naturprodukt, i modsætning til faux fur, fake fur og plastikpels.

  Beklager at jeg overtog dit ellers fine indlæg med en lidt kedelig og bestemt, men sand kommentar. Det er nemmere at pege fingre af pelsindustrien fordi, “de ikke behandler dyrene godt”, i stedet for at få styr på, hvad der egentlig foregår på danske pelsfarme. Jeg mener at debatten burde være, hvorvidt man vil skade den planet vi bor på, for at kunne fremstille disse oliebaserede, pelslignende produkter, der massefremstilles i Østen, under kummerlige arbejdsforhold, så prisen er tilstrækkelig lav, at folk hellere vil have plastikpels, der ligner den ægte vare, frem for at købe den ægte vare, der desuden ofte er fremstillet af danskere, hvor arbejdsforhold, dyrevelfærd og miljøet er førsteprioritet for branchen.

  Mvh
  Daniel

  • Svar

   Nikolai

   november 9, 2017

   Hej Daniel!

   Der er intet at beklage over. Tværtimod, så er jeg super glad for at du kommenterer. Jeg kan ikke andet end at give dig ret, folk har det med at gå op i de små negative ting, istedet for at se goderne. Personligt tror jeg ikke at modehusene nogensinde kommer til at bytte naturpels, ud med faux fur eller lign. Der er simpelthen for høj prestige i at have en flot pels som holder længe.

   Super fed website i har! Jeg fik lige kigget en del 🙂

   Mvh Nikolai

Skriv et svar

NIKOLAI ANDERSEN
Copenhagen, DK

Mit navn er Nikolai Andersen, jeg er 18 år og jeg har en kæmpe passion for mode og design. Til hverdag arbejder jeg som iværksætter, blogger, designer, model, fotograf og hjælper virksomheder med marketing, så jeg er sikker på jeg kan finde et eller andet, som du kan finde spændende at læse om! Tak fordi du læser med

%d bloggers like this: