Fashion

Really worth it?

By on juni 24, 2017

I dag er dagen, dagen hvor Yeezy v2 Zebra fik restock i butikkerne, efter at folk har ligget i kø foran butikkerne, og ventet i flere timer på at komme igennem på Adidas hjemmeside. Jeg sad selv og ventede, men endte med at give op og tage mig til noget bedre.

Jeg har længe kunne tænke mig et par Yeezy, men jeg har aldrig fået taget mig sammen til at købe et par, da jeg synes der er for mange der har dem, men måske det er på tide at jeg køber et par? Personligt kan jeg bedst lide Black/Red Yeezy Boost 350 v2 (Kan ses på billedet under), som er nogle af de mere simple.

For at gøre det mere spændene, så vil jeg gerne høre jeres meninger om Adidas Yeezy skoene, er de det værd? Er de rare at gå i? Hvorfor dem og ikke et par andre runners?

Jeg har spurgt nogle af mine venner om et par spørgsmål, for at vide hvorfor de er med på ¨hypen¨ omkring denne fod-fashion.

  • Hvorfor købe Yeezy til 1800kr, selvom at fake Yeezy til 250kr, er blevet testet til at være lige så gode at gå i?
    ¨Det er bare en princip sag ikke at gå i fake, man skal huske at støtte designeren, hvis man gerne vil have lige så gode produkter i fremtiden¨
  • Hvad kan du lide ved Adidas Yeezy?
    ¨Fedt design, god kvalitet, behagelige at gå i, som er perfekt til en god sommersko¨

 

Hvordan tror i det næste Yeezy design kommer til at se ud?

Husk at følge med på mine sociale medier!
Snapchat: Nikolaiandersen
Instagram: @Nikolaiandersen

TAGS
RELATED POSTS
1.6 MIL UR

november 20, 2017

REAL VS FAUX

november 8, 2017

DET PERFEKTE INSTAGRAM FILTER

september 24, 2017

Skriv et svar

NIKOLAI ANDERSEN
Copenhagen, DK

Mit navn er Nikolai Andersen, jeg er 18 år og jeg har en kæmpe passion for mode og design. Til hverdag arbejder jeg som iværksætter, blogger, designer, model, fotograf og hjælper virksomheder med marketing, så jeg er sikker på jeg kan finde et eller andet, som du kan finde spændende at læse om! Tak fordi du læser med

%d bloggers like this: