Lifestyle

THE SCENT OF A REAL MAN

By on november 12, 2017

En rigtig mand, dufter godt. Ikke bare rent, men som en gentleman. Ingen burde bare have en parfume, der SKAL være noget at vælge imellem, udfra hvad man skal. Jeg har samlet mine hverdags, fest og fine parfumer, for at give jer et bedre indblik over, hvilken en i burde vælge!

Julen kommer hurtigere end forventet, så derfor har jeg også lavet det sådan at du bare kan klikke på billedet, og så kommer du frem til en webshop, der sælger den valgte parfume. Jeg håber at I, i det mindste får noget inspiration, til jeres næste duft. Jeg har søgt efter alle de billigste priser lige nu (12/11/2017) for at give jer det bedste køb!

L´Homme Eau de Toilette Spray – Yves Saint Laurent

Den første duft jeg har valgt, er den parfume jeg har haft i længst tid og fået flest komplimenter på. Parfumen dufter ikke alt for kraftigt, og har ikke en overvældene duft, som man ikke kan holde ud. Den virker hverken tung eller for let, og så gør det ikke noget hvis man lige får et ekstra sprøjt på vejen ud af døren.

Klik her for at købe den

 

Black Orchid Eau De Parfum – Tom Ford

Den mest bragende duft jeg har, er fra Tom Ford. Jeg bruger denne parfume hvis jeg skal have jakkesæt på og skal være rigtigt fin i det. Parfumen ville være for voldsom til hverdagsbrug, da den altså lige er en tand kraftigere end de andre jeg har. Men, for ikke at snakke negativt om den, så har jeg jo sagt at jeg bruger den, når jeg skal være ekstra fin eller cool. Parfumen har en mandlig duft, som i min lugtesans, ville betegnes som en ¨Gentleman scent¨.

Klik for at købe den

 

This is Him Eau de Toilette – Zadig & Voltaire

En af mine hverdagsfavoritter, er denne Zadig & Voltaire parfume, som jeg har fået af min kæreste. Faktisk så har jeg den i alle størrelser. Med denne parfume har de formået at lave en som man kan holde ud at dufte til, uanset hvor meget du end sprøjter på. Prisen på parfumen er også helt rimelig, da der er meget i flasken, og at man ikke behøver at bruge meget. Win win?

Klik her for at købe den

 

Pour Homme Eau de Toilette – Versace

Denne parfume fra Versace, har jeg haft i flere omgange. Det er altid en sikker vinder, hvis du vil dufte frisk og rent, uanset hvor du er. Den er mild og er derfor ikke skarp på nogen måde. Hvis jeg skulle beskrive duften var det en blød og rar duft… Okay det lød også lidt mærkeligt. Den fås i flere størrelser, og er god, fordi man kun behøver et par sprøjt om dagen.

Klik her for at købe den

 

Allure Homme Eau de Toilette – Chanel

Et af mine favoritmærker til mænd, er Chanel. Jeg fik denne parfume i julegave, og da jeg fik mine bedstemødre til at give deres mening, var det en klar vinder. Så hvad de siger, må jo være rigtigt?

Jeg er super glad for denne parfume, da jeg kan bruge den til alt. Det er en af dem, som man kan tage med, uanset hvor du skal hen. Den vil altid dufte godt og give komplimenter. Den er hverken for kraftig eller for mild, men lige tilpas! Dog er det eneste minus, at parfumen hurtigt forsvinder fra flasken…

Klik her for at købe den

 

Husk at følge med på mine sociale medier!
Snapchat: Nikolaiandersen
Instagram: @Nikolaiandersen

TAGS
RELATED POSTS
1.6 MIL UR

november 20, 2017

DET PERFEKTE INSTAGRAM FILTER

september 24, 2017

OPGRADER DIT VÆRELSE

august 30, 2017

Skriv et svar

NIKOLAI ANDERSEN
Copenhagen, DK

Mit navn er Nikolai Andersen, jeg er 18 år og jeg har en kæmpe passion for mode og design. Til hverdag arbejder jeg som iværksætter, blogger, designer, model, fotograf og hjælper virksomheder med marketing, så jeg er sikker på jeg kan finde et eller andet, som du kan finde spændende at læse om! Tak fordi du læser med

%d bloggers like this: