Fashion

Top 3 tasker til købelige priser

By on juni 19, 2017

De fleste ved, at en god taske, er vigtig hvis man rejser meget eller bare har brug for et sted, til at have alle sine ting, når man rejser fra A til B. Det er derfor vigtigt at have den stilrigtige og smarte taske, der kan holde til hverdagens ærinder. Jeg har derfor samlet nogle af de tasker som jeg selv ville købe, da jeg selv bruger en rygsæk eller en dufflebag hver dag!


1. Den første taske her, er en jeg selv bruger hver dag. Arbejde, møder eller ture, så er den her rigtigt god, da der er mere plads i den, end man lige tror.
Lige nu er den på tilbud, så den valgte jeg at sætte som nr. 1 af disse 3, da man får mest for pengene. Den har masser af små lommer, som er perfekt til sådan en som mig, og så er den et stort rum, hvor der er plads til en computer i (Macbook pro 15¨).
Køb den her

2. Anden taske er fra Zara, jeg synes den er super fed og simpel, så det er en taske alle kan have.
Der er massere af plads i den og den er nem og let. Dog er det irriterende at den kun har 1 stort rum,
hvilket gør at små ting, nemt bliver væk i den. Dog er den god til at have kameraudstyr i, da der er plads til meget!
Køb den her

3. Hvis du er til det rå look, så er den her taske perfekt!
Den er super let, den har et slidt look samt de millitære numre printet på. Det eneste der trækker den ned,
er at den føles meget billig og let, så man skal lige vænne sig til den.
Det gode ved den er at, den har masser af plads og der er også plads til en computer i den her.
Køb den her

Husk at følge med på mine sociale medier!
Snapchat: Nikolaiandersen
Instagram: @Nikolaiandersen

TAGS
RELATED POSTS
1.6 MIL UR

november 20, 2017

REAL VS FAUX

november 8, 2017

DET PERFEKTE INSTAGRAM FILTER

september 24, 2017

Skriv et svar

NIKOLAI ANDERSEN
Copenhagen, DK

Mit navn er Nikolai Andersen, jeg er 18 år og jeg har en kæmpe passion for mode og design. Til hverdag arbejder jeg som iværksætter, blogger, designer, model, fotograf og hjælper virksomheder med marketing, så jeg er sikker på jeg kan finde et eller andet, som du kan finde spændende at læse om! Tak fordi du læser med

%d bloggers like this: