Fashion

TOP OUTFITS CPH FW (AW 17)

By on august 6, 2017

Fra d 7 August til d 12 August er der Fashion Week i København, endnu en gang. Jeg glæder mig super meget, både til shows, men også til at se hvad folk har på,  rundt i Københavns gader. Jeg vil ihvertfald være til at finde inde i København de dage, hvor jeg vil gå og tage streetsnaps af folk som jeg synes har en fed stil og fede personligheder og som skiller sig ud fra mængden.

De sidste par år er der kommet flere og flere danske designere b.l.a. Astrid Andersen, som hurtigt er blevet kendt i udlandet og laver nogle vildt fede designs! Jeg er især helt fascineret af alle farverne og mønstrene, som hun får mikset sammen, så det stadig ser simpelt ud.

Jeg har samlet nogle billeder fra sidste års fashion week, under alle billeder står der navnet på designeren og så kan i bare trykke på navnet, så skulle i meget gerne blive først direkte til hele galleriet, fra deres sidste års fashion week her i København.

VIA DESIGN

MUNTHE

MUF10

MARTIN ASBJØRN

MARTIN ASBJØRN

Husk at følge med på mine sociale medier!
Snapchat: Nikolaiandersen
Instagram: @Nikolaiandersen

TAGS
RELATED POSTS
1.6 MIL UR

november 20, 2017

REAL VS FAUX

november 8, 2017

DET PERFEKTE INSTAGRAM FILTER

september 24, 2017

Skriv et svar

NIKOLAI ANDERSEN
Copenhagen, DK

Mit navn er Nikolai Andersen, jeg er 18 år og jeg har en kæmpe passion for mode og design. Til hverdag arbejder jeg som iværksætter, blogger, designer, model, fotograf og hjælper virksomheder med marketing, så jeg er sikker på jeg kan finde et eller andet, som du kan finde spændende at læse om! Tak fordi du læser med

%d bloggers like this: