Fashion Lifestyle

Via Magazine

By on april 9, 2017

Jeg har længe ledt efter et dansk modemagasin, der retter sig direkte til mig… Det er nu fundet! For et stykke tid siden så jeg at en af mine venner, fumlede lidt med nogle idéer på nogle facebook grupper og et par uger efter, så lavede han en post på Facebook, omkring at han havde startet et mode magasin! Da min løn kom ind, valgte jeg så at støtte min ven og på samme tid også fordi jeg var utroligt nysgerrig, for at se hvad mon det var han havde lavet.

Via Magazine overraskede mig hurtigt, jeg begyndte at læse i det og ikke bare kigge på billeder, som jeg normalt gør når jeg kigger i magasiner. Jeg håber snart der kommer flere issues, så jeg kan få lidt mere hyggelæsning!

Jeg håber helt klart i støtter det, da jeg selv synes jeg følte mig opdateret med moden i dag og jeg håber ikke der går længe før 3 issue udkommer!

Ps. Du kan allerede læse 2nd issue hvis du klikker her

Husk at tjekke Via Magazine´s facebook side – Klik her

– Dette er et sponsoreret indlæg –

TAGS
RELATED POSTS
1.6 MIL UR

november 20, 2017

THE SCENT OF A REAL MAN

november 12, 2017

REAL VS FAUX

november 8, 2017

Skriv et svar

NIKOLAI ANDERSEN
Copenhagen, DK

Mit navn er Nikolai Andersen, jeg er 18 år og jeg har en kæmpe passion for mode og design. Til hverdag arbejder jeg som iværksætter, blogger, designer, model, fotograf og hjælper virksomheder med marketing, så jeg er sikker på jeg kan finde et eller andet, som du kan finde spændende at læse om! Tak fordi du læser med

%d bloggers like this: